Koulutusdiat

SlideShare-tiedostojenjakopalvelun muutosten vuoksi diasarjoja ei enää voi päivittää, niin että linkitykset ja upotuskoodit pysyisivät ennallaan ja diat saa ladattua palvelusta vain pdf:nä.

Näin ollen uusimmat versiot alle listatusta noin 20 diasarjasta löydät jatkossa kätevimmin tämän blogisivun kautta (*= päivitetty muutoksen jälkeen). Nämä diasarjat ovat laajoja koosteita, joita en juuri käytä sellaisenaan, vaan poimin näistä kuhunkin tilanteeseen sopivat diat. Yksittäisten koulutuspäivien diat jaan lähes entiseen tapaan ja ne löydät aikajärjestyksessä sivun alaosaan upotettuna tai suoraan SlideShare-sivultani. Englanninkieliset diat löydät In English -sivulta.


Diat on lähes poikkeuksetta julkaistu avoimella Creative Commons -lisenssillä CC BY-SA.
  • Saat hyödyntää diasarjoja sellaisenaan, esimerkiksi käyttää opetustyössäsi, jakaa somessa ja upottaa blogiisi tai oppimisalustalle. 
  • Saat muokata diasarjoja sillä ehdolla, että mainitset alkuperäisen tekijän nimen (nimet) ja linkität alkuperäiseen lähteeseen sekä jaat muokatun tuotoksen tällä samalla lisenssillä.anhempia 2011-2014 materiaaleja löydät heinäkuuhun 2018 asti tästä wikistä.
Muita verkkosivujani löydät Kuka olen -sivulta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti