Koulutusdiat

SlideShare-tiedostojenjakopalvelun muutosten vuoksi diasarjoja ei enää voi päivittää, niin että linkitykset ja upotuskoodit pysyisivät ennallaan. Näin ollen uusimmat diani alle listatusta noin 20 diasarjasta löydät jatkossa tämän blogisivun kautta. Myös mahdollisuus ladata diat ulos PowerPoint-muodossa on poistunut (nyt onnistuu vain pdf:nä). Kirjoitin aiheesta kaikkien aikojen luetuimmaksi bloggauksekseni nousseen kirjoituksen otsikolla SlideShare on rikottu ja jakaminen tauolla

Alle olen listannut diasarjoja, joita päivitin aktiivisesti lokakuun 2017 alkuun asti. SlideSharen muutosten vuoksi tuon näistä laajoista diasarjoista uuden version verkkoon näillä näkymin vain joitain kertoja vuodessa. Oma päivitystyöni jatkuu edelleen lähes päivittäisenä ja yksittäisissä koulutuksissa käytän tietenkin uusinta versiota. Yksittäisten koulutusten diasarjat löydät aikajärjestyksessä sivun alaosaan upotettuna tai suoraan SlideShare-sivultani.


Diat on lähes poikkeuksetta julkaistu avoimella Creative Commons -lisenssillä CC BY-SA.
  • Saat hyödyntää diasarjoja sellaisenaan, esimerkiksi käyttää opetustyössäsi, jakaa somessa ja upottaa blogiisi tai oppimisalustalle. Samalla voit kertoa, että uusimmat versiot löytyvät jatkossa tämän blogisivun kautta, eivät enää niin, että vanhat diasarjat päivittyisivät eri puolille verkkoa.
  • Saat muokata diasarjoja sillä ehdolla, että mainitset alkuperäisen tekijän nimen (nimet) ja linkkaat alkuperäiseen lähteeseen sekä jaat muokatun tuotoksen tällä samalla lisenssillä.Vanhempia 2011-2014 materiaaleja löydät tästä wikistä.
Muita verkkosivujani löydät Kuka olen -sivulta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti