Tervetuloa

Alle kokoan tulevia koulutuksiani, jotka ovat avoimia tai minne olet tervetullut, jos kuulut järjestäjän määrittelemään kohderyhmään. Mukan on sekä maksuttomia että maksullisia koulutuksia. Alimpana listalla on muutamia tallenteita koulutuksistani.

Turun yliopisto: Scholae Futurum -hankkeen koulutukset lukio-opettajille (toinen koulutus täysin verkossa)

Snellman-kesäyliopisto (verkkokoulutus)

Osake, Tampereen seudun opetus- ja kasvatusalan henkilöstön osaamisen kehittämispalvelu

  • Pedagoginen piristysruiske XII 28.9. alkaen (koulutus täynnä, voit ilmoittautua varasijalle tai loppuvuodesta myös kevään koulutukseen. Jos pääset lyhyellä varoitusajalla, laita viestiä, niin kerron, jos paikka vapautuu!)


Etelä-Karjalan kesäyliopisto


Digiosalliseksi-hanke (TAMK)

  • Digiosalliseksi löytyy verkosta ja Facebookista, missä workshopien materiaalit ja hanketuloksia jaetaan. Workshopit on tarkoitettu ensisijassa hanketoimijoille (TAMK, Tredu, VAAO, Kiipula, Silta-valmennus), mutta jos niissä on tilaa - ja toistaiseksi aina on ollut - muutkin kiinnostuneet voivat osallistua.
  • Workshop: Sähköiset kyselytyökalut 10.10.2017 klo 14.00-16.00 Tredu, Santalahdentie, Tampere (lisätiedot ja ilmoittautuminen)
  • Worksop: Facebook opettajan ja ohjaajan työssä 4.12.2017 klo 14-16 VAAOssa Valkeakoskella (lisätiedot ja ilmoittautuminen)

Valveen elokuvakoulu/Kulttuuritalo Valve, Oulu

 

Tallenteita julkisista webinaareista ja seminaariesityksistäni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti