Koulutusdiat ja ohjeet

Kuvan tekstinä: Yli miljoona kertaa katsotut diasarjat.

Aloitin diojeni jakamisen julkisesti avoimella Creative Commons -lisenssillä vuonna 2011. Syksyllä 2020 ylittyi miljoonan katsomiskerran raja. Uusimmat versiot päivittyvistä laajoista diasarjoistani löydät alta, riippumatta palvelusta, minne ne on jaettu. Alla on myös muutamia linkkejä mm. bloggauksiin esimerkkeineen ja videoineen.

Jos olet aiemmin linkittänyt näitä päivittyviä diasarjojani (aloitusdiassa tarkan päiväyksen sijaan kuukausi) verkkosivuillesi muualta kuin Speaker Deckistä, vaihda linkiksi alta löytyvä uudempi versio. Speaker Deckiä käytän nykyisin diasarjoissa, joita päivitän (linkki ei muutu; upotuskoodi löytyy alakulman jaa-painikkeesta) ja SlideSharea käytän yksittäisten koulutusten diojen jakamiseen. 

Diani on lähes poikkeuksetta julkaistu avoimella Creative Commons -lisenssillä CC BY-SA. Yksittäisten koulutusten dioja löydät aikajärjestyksessä sivun alaosaan upotettuna. Englanninkieliset diat olen koonnut In English -sivulle.
Vuosien 2011-2014 materiaaleja jaoin Wikispaces-palvelussa, joka on lakkautettu.
Muita verkkosivujani löydät Kuka olen -sivulta.

2 kommenttia:

 1. Kurssiini kuuluu badletin käyttö, en vain osaa.Mistä löydän ohjeet, jotka vievät alusta loppuun? En saa siirreettyä suoritustani badlet seinälle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täältä löydät Padlet-ohjeita ja esimerkkejä: https://padlet.com/matlaakso/padlet
   Löytyisiköhän tästä videosta ratkaisu kysymykseesi? Voit myös soittaa tai laittaa minulle viestin, missä kerrot ongelmasta tarkemmin: https://oulu.zoom.us/rec/play/vZF_f-Cppj43GtaWtQSDC6J7W469fK-sh3JN8qFbnx21AiFWYVWhZ-BAYObPPagHU3XSRP_R6grGqvm-?startTime=1579092936000

   Poista