Koulutusdiat

Tekstikyltti, missä lukee: YLI 400 AVOIMELLA LISENSSILLÄ JAETTUA DIASARJAA TEEMOISTA DIGI & OPPIMINEN.Aloitin diojeni jakamisen julkisesti CC-lisenssillä vuonna 2011. Käytän nykyisin SlideSharea yksittäisten koulutusten diojen jakamiseen. Alle listattuihin päivittyviin diasarjoihin käytän Speaker Deckiä (upotuskoodi tästä) ja vielä hetken myös authorSTREAMia (josta olen luopumassa, koska dioja ei sieltä löydetä), sillä niissä voin päivittää tiedostoja linkin pysyessä ennallaan. Uusimmat versiot dioistani löydät jatkossakin tältä blogisivulta riippumatta siitä, mistä palvelusta ne löytyvät. Alla on mukana myös muutamia linkkejä mm. bloggauksiini.

Nämä diasarjat ovat laajoja koosteita, joita en juuri käytä sellaisenaan, vaan poimin näistä tarvittavia dioja yksittäisten koulutusten diasarjoihin. Muut diani löydät aikajärjestyksessä sivun alaosaan upotettuna tai suoraan SlideShare-sivultani. Englanninkieliset diat olen koonnut In English -sivulle.

Diat on lähes poikkeuksetta julkaistu avoimella Creative Commons -lisenssillä CC BY-SA.
  • Saat hyödyntää diasarjoja sellaisenaan, esimerkiksi käyttää opetustyössäsi, jakaa somessa ja upottaa blogiisi tai oppimisalustalle. 
  • Saat muokata diasarjoja sillä ehdolla, että mainitset alkuperäisen tekijän nimen (nimet) ja linkität alkuperäiseen lähteeseen sekä jaat muokatun tuotoksen tällä samalla lisenssillä.
  • HUOM: Jos olet linkittänyt tai upottanut SlideSharen päivittyviä diasarjojani (aloitusdiassa tarkan päiväyksen sijaan vain kuukausi) omille sivustoillesi, kannattaa joskus tarkistaaa diasarjan kuvauksesta, jos siitä olisi tarjolla jo uudempi versio, joka löytyy ylläolevasta listasta.Vuosien 2011-2014 materiaaleja jaoin Wikispaces-palvelussa, joka on lakkautettu.
Muita verkkosivujani löydät Kuka olen -sivulta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti