Koulutusdiat

Kuvan tekstinä: Yli  miljoona kertaa katsotut diasarjat.

Aloitin diojeni jakamisen julkisesti avoimella Creative Commons -lisenssillä vuonna 2011. Syksyllä 2020 ylittyi miljoonan katsomiskerran raja. Uusimmat versiot päivittyvistä diasarjoistani löydät alta riippumatta siitä, mihin palveluun olen ne jakanut. Diojen perässä on linkkejä mm. bloggauksiin esimerkkeineen ja videoineen. 

Jos olet linkittänyt tai upottanut päivittyviä diasarjojani (aloitusdiassa tarkan päiväyksen sijaan kuukausi) omille sivustoillesi muualta kuin SpeakerDeckistä, kannattaa tarkistaa, jos siitä olisi tarjolla jo uudempi versio. SlideSharen dioista tieto löytyy otsikosta ja AuthorSTREAMissa toisesta diasta. Nykyisin lähes kaikki päivittyvät diasarjat löytyvät jo Speaker Deckistä (upotuskoodi tästä), sillä siellä voi päivittää dioja linkin muuttumatta. SlideSharea käytän vain yksittäisten koulutusten diojen jakamiseen. 

Nämä diasarjat ovat laajoja koosteita, joita en juuri käytä sellaisenaan, vaan poimin näistä tarvittavia dioja yksittäisiin koulutuksiin. Yksittäisten koulutusten dioja löydät aikajärjestyksessä sivun alaosaan upotettuna. Englanninkieliset diat olen koonnut In English -sivulle.Diat on lähes poikkeuksetta julkaistu avoimella Creative Commons -lisenssillä CC BY-SA.
  • Saat hyödyntää diasarjoja sellaisenaan, esimerkiksi käyttää opetustyössäsi, jakaa somessa ja upottaa blogiisi tai oppimisalustalle. 
  • Saat muokata diasarjoja sillä ehdolla, että mainitset alkuperäisen tekijän nimen (nimet) ja linkität alkuperäiseen lähteeseen sekä jaat muokatun tuotoksen tällä samalla lisenssillä.
Vuosien 2011-2014 materiaaleja jaoin Wikispaces-palvelussa, joka on lakkautettu.
Muita verkkosivujani löydät Kuka olen -sivulta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti