Koulutusten diat ja ohjeet

Kuvan tekstinä: Yli miljoona kertaa katsotut diasarjat.

Aloitin materiaalieni jakamisen julkisesti ja avoimella Creative Commons -lisenssillä vuonna 2011. Syksyllä 2020 ylittyi diojen miljoonan katsomiskerran raja ja tänä vuonna sain Avoimen oppimisen vaikuttaja 2023 -palkinnon. 

Alta löydät uusimmat versiot päivittyvistä laajoista SpekerDeckiin jaetuista diasarjoista sekä keskeisistä bloggauksista ja muista ohjeista videoineen ja esimerkkeineen. Yksittäisten koulutusten diat jaan SlideSharen kautta. Englanninkieliset materiaalit löydät In English -sivulta


Jos olet linkittänyt vanhoja päivittyviä diasarjojani (aloitusdiassa tarkan päiväyksen sijaan kuukausi) esim. oppilaitoksesi intraan tai hankesivustolle SlideSharesta, vaihda nyt linkiksi monta vuotta uudempi Speaker Deckiin jaettu versio!

Vuosien 2011-2014 materiaaleja jaoin lähinnä Wikispaces-palvelussa, joka on lakkautettu jo vuosia sitten. Muita verkkosivujani löydät Kuka olen -sivulta.

2 kommenttia:

 1. Kurssiini kuuluu badletin käyttö, en vain osaa.Mistä löydän ohjeet, jotka vievät alusta loppuun? En saa siirreettyä suoritustani badlet seinälle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täältä löydät Padlet-ohjeita ja esimerkkejä: https://padlet.com/matlaakso/padlet
   Löytyisiköhän tästä videosta ratkaisu kysymykseesi? Voit myös soittaa tai laittaa minulle viestin, missä kerrot ongelmasta tarkemmin: https://oulu.zoom.us/rec/play/vZF_f-Cppj43GtaWtQSDC6J7W469fK-sh3JN8qFbnx21AiFWYVWhZ-BAYObPPagHU3XSRP_R6grGqvm-?startTime=1579092936000

   Poista

Kiitos, että haluat kommentoida! Roskapostimäärän vuoksi olen ottanut käyttöön kommenttien hyväksynnän.