H5P-työkalut

Tekstikyltti, missä lukee H5P-ohjeita ja esimerkkejä.Tervetuloa uusimmalle blogisivulleni! Täältä löydät ohjeita ja esimerkkejä H5P-työkalujen käyttöön sekä päivitetyn Aktivoi luentosi-oppaan.

H5P on noin 50 työkalun kokoelma verkkokurssien ja verkkosisältöjen tekijöille. H5P on ollut muutaman vuoden yksi kysytyimmistä koulutusteemoistani. Työkalut kehittyvät jatkuvasti ja uusia syntyy, joten tein niille oman sivun kootakseni yhteen niihin liittyviä päivittyviä ohjeita ja esimerkkejä.

Löydät sekä H5P-esimerkkini että Aktivoi luentosi -oppaan SnellmanEDUn Moodle-kurssiltani. Voit tutustua niihin ilman kirjautumista klikkaamalla Kirjaudu vierailijana.

Avoimen lähdekoodin H5P-työkalut ovat saatavissa maksutta Moodleen, WordPressiin ja Drupaliin, joskin niiden asentamisesta voi aiheutua kuluja. Kirjautumalla h5p.org-sivustolle voit kokeilla muutamia työkaluja ennen hankintapäätöstä, mutta sieltä et voi jakaa oikeita sisältöjä. H5P on suunniteltu saavutettavaksi sokeille ja näkövammaisille ja saavutettavuuteen on muutenkin kiinnitetty huomiota. Sivulla Content Type Accessibility saavutettavuudesta kerrotaan sisältökohtaisesti.


Tämän blogin julkaisuja H5P-työkaluista
H5P-ohjeita ja esimerkkejä

Päivittyvät H5P-ohjediat H5P-työkalut

H5P-työkalut ovat saatavissa Moodle-, WordPress- ja Drupal-ympäristöön. Niiden avulla voi luoda interaktiivisia sisältöjä esimerkiksi oppimateriaaleiksi tai luoda tehtäviä, joista oppija saa välittömän palautteen. Lue lisää ja katso esimerkit ja toimivat hyperlinkit: https://www.matleenalaakso.fi/p/h5p.html
Blogista löydät lisää vinkkejä muidenkin verkon sovellusten hyödyntämiseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti