21.3.2023

BETT2023 - suomalaisten matkakertomukset

Valokuva London Eye -maailmanpyörän huipulta.
Bett-messut on hyvä näköalapaikka
opetusteknologiaan sekä oivallinen
verkostoitumispaikka.
Kuva: Andreaschitz, Pixabay.
BETT-opetusteknologiamessut järjestetiin Lontoossa 29.-31.3.2023. Ensi vuonna tapahtuma palaa perinteiseen alkuvuoden ajankohtaan 24.-26.1.2024 ja sen matkakertomukset löydät tästä linkistä. Tapahtuma on alansa suurin ja kerää perinteiseen tapaan paitsi satoja suomalaisia, myös yli 40 000 osallistujaa 150 maasta.


Alta löydät vuosittaisen tapahtuman keskeisiä some-kanavia ja kevään mittaan täydentyvän ja jo 10. koonnin suomalaisten matkakertomuksista. Jatkan perinnettä matkakertomusten kokoamisesta myös tammikuussa 2024.

BETT-messuihin kuuluu laaja näyttelyalue (mm. yli 600 yritystä), monenlaisia esityksiä ja palkittavien sovellusten esittelyitä. Isoimmilla ständeillä pyörii tauotta tietoiskuja. Tapahtumaan kuuluu myös runsaasti oheistapahtumia, kuten työpajoja, kouluvierailuita ja kutsuvierasseminaareja. Tarjontaa on valtavasti, joten enemmän saa irti, jos suunnittelee etukäteen, mitä haluaa nähdä. Mukaan kannattaa mahduttaa myös suurimman lavan Arenan puheenvuoroja.  

Moni suomalainen ja Suomessa toimiva yritys järjestää BETT-viikolla omia tapahtumia Lontoossa. Näistä pysyt parhaiten ajan tasalla liittymällä Suomalaiset BETT-messuilla Facebook-ryhmään ja tietysti myös kyseisten yritysten asiakasviestinnän avulla. Tässä muutama esimerkki:

Verkkosivuja ja vinkkejä

 • BETT-messut Lontoossa -verkkosivu
 • Ohjelma ja Official Preview Guide! Arenan puheenvuorot alkavat jo ennen näyttelyaleen avautumista klo 10 (ks. aukioloajat).
 • Suomalaiset BETT-messuilla -Facebook-ryhmä: käytännön vinkkejä, kutsuja tapahtumiin, seuraa, kimppakyytejä, opitun jakamista jne.
 • Hashtagit: #BETT2023 ja suomeksi #finnbett, käytössä myös mm. #BettUK
 • Bett Global: TwitterFacebookLinkedInInstagram ja YouTube.
 • Tapahtuman mobiilisovellus (Bett Show: Android & iOS). 
 • Ennakkoilmoittautuneiden liput sähköpostitetaan 21.3. Jälki-ilmoittautuminen verkossa onnistuu ennakkotiedoista poiketen maksutta.  
 • Paikkana on aiempien vuosien tapaan ExCel, mutta tällä kertaa vain sen itäpääty. Näin ollen lähin asema on DLR:n Prince Regent. Myös uudella Elizabeth Linellä pääsee perille Custom House for ExCeliin asti. Se kulkee mm. British Museumin viereisen Tottenham Court Roadin kautta Heathrown lentokentälle. (Rautatielakot on peruttu).
 • Excelissä on hyvä nettiyhteys nimellä "_ExCeL free Wi-Fi". Kirjautumisvaihtoehdot ovat "our standard log in" tai LinkedIn, Facebook tai Twitter."
 • Lontoo ei enää ole EU-alueella, joten mobiilidata on varsin arvokasta.
 • Edellisten vuosien matkaraportit; 2012 ja 2014 sekä 2015 ja 2016 ja 2017 ja 2018 ja 2019 ja 2020 ja 2022 

Suomalaisten matkakertomukset, bloggaukset ym.

Listaus päivittyy aktiivisesti loppukevään. Poimin tähän linkit em. suomalaisten FB-ryhmästä ja Twitterin #finnbett-tviiteistä. Voit myös jakaa linkkisi suoraan minulle tai lisätä sen kommentteihin. Kiitos, jos linkität tämän koonnin omaan matkaraporttiisi! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, että haluat kommentoida! Roskapostimäärän vuoksi olen ottanut käyttöön kommenttien hyväksynnän.