15.1.2020

BETT2020 - suomalaisten matkaraportit

Valokuva, missä on tekstinä tapahtuman nimi BETT.
Lontoon BETT-messut järjestetään ke 22.- la 25. tammikuuta ja silloin kannattaa olla vähintäänkin somessa kuulolla. Tapahtuma lienee maailman suurin opetusteknologiatapahtuma. Osallistujia odotetaan tänä vuonna yli 34 000 yli 146 maasta. Yrityksiä on esillä noin 800 ja lisäksi yli sata startupia.

BETT-messuihin kuuluu laaja näyttelyalue, satoja esityksiä, seminaareja ja paljon oheistapahtumia, kuten kouluvierailuita, kutsuvierasseminaareja ja tapahtumia messualueella. Monilla isoilla ständeillä pyörii myös omia koulutuksia, ks. esim. Adoben messuohjelma.

Suomalaisia osallistunee tapahtumaan vuosittain ainakin 500-700. Ilona IT Oy vie suurimpana matkanjärjestäjänä reissuun 153 henkeä ja tarjoaa mm. perinteisen seminaariinsa 320 osallistujalle British Museumissa. Myös moni muu suomalainen ja Suomessa toimiva yritys järjestää BETT-viikolla omia tapahtumia. Näistä pysyt parhaiten ajantasalla liittymällä Suomalaiset BETT-messuilla Facebook-ryhmään - ja tietysti kyseisten yritysten asiakasviestinnän avulla. 

Tapahtumaa voit seurata etenä mm. BETTin YouTuben kautta. Siellä on perinteisesti jaettu kunkin päivän tunnelmia ja haastatteluita. Ainakin Microsoft lähettää jo tuttuun tapaan päivittäistä livestriimiä. Lisäksi BETTin sivulta löytyy mm. artikkeleita ja pääpuhujien haastatteluita videoina. BETT tukee myös The Edtech Podcast-sarjaa. Tärkeimmät some-kanavat ja vinkitMatkakertomukset, sometarinat ja videot messuilta ja sen oheistapahtumista 


Listaus päivittyy noin 2 kk ajan ja poimin linkit mm. em. Facebook-ryhmästä ja Twitteristä tunnuksilla #finnbett ja #ilonabett. Kiva, jos linkität tämän koonnin omaan matkaraporttiisi! Lyhytlinkki on bit.ly/finnbett2020

  •  
  •  
  •  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti