15.1.2020

BETT2020 - suomalaisten matkaraportit

Valokuva, missä on tekstinä tapahtuman nimi BETT.

BettFest -verkossa tammikuussa 2021


Lontoossa järjestettävät BETT-messut tammikuulta 2021 on koronan vuoksi peruttu ja toteutus on vasta 19.-21.1.2022. Välivuonna toteutetaan verkossa BettFest 20.-22.1.2021. Tapahtuma on maksuton, mutta edellyttää ilmoittautumista. Somessa suomeksi #finnbett ja kaikilla kielillä #BettFest. 

-  -  -  -  -

Lontoon BETT-messut järjestetään ke 22.- la 25. tammikuuta 2020 ja silloin kannattaa olla vähintäänkin somessa kuulolla. Tapahtuma lienee maailman suurin opetusteknologiatapahtuma. Osallistujia odotetaan tänä vuonna yli 34 000 yli 146 maasta. Yrityksiä on esillä noin 800 ja lisäksi yli sata startupia.

BETT-messuihin kuuluu laaja näyttelyalue, satoja esityksiä, seminaareja ja paljon oheistapahtumia, kuten kouluvierailuita, kutsuvierasseminaareja ja tapahtumia messualueella. Monilla isoilla ständeillä pyörii myös omia koulutuksia, ks. esim. Adoben messuohjelma.

Suomalaisia osallistunee tapahtumaan vuosittain ainakin 500-700. Ilona IT Oy vie suurimpana matkanjärjestäjänä reissuun 153 henkeä ja tarjoaa mm. perinteisen seminaariinsa 320 osallistujalle British Museumissa. Myös moni muu suomalainen ja Suomessa toimiva yritys järjestää BETT-viikolla omia tapahtumia. Näistä pysyt parhaiten ajan tasalla liittymällä Suomalaiset BETT-messuilla Facebook-ryhmään - ja tietysti kyseisten yritysten asiakasviestinnän avulla. 

Tapahtumaa voit seurata etenä mm. BETTin YouTuben kautta. Siellä on perinteisesti jaettu kunkin päivän tunnelmia ja haastatteluita. Ainakin Microsoft lähettää jo tuttuun tapaan päivittäistä livestriimiä. Lisäksi BETTin sivulta löytyy mm. artikkeleita ja pääpuhujien haastatteluita videoina. BETT tukee myös The Edtech Podcast-sarjaa. Jälkikäteen verkosta löytyvät ainakin Itslearning-esitykset.


Tärkeimmät some-kanavat ja vinkit
Matkakertomukset, sometarinat ja videot messuilta ja sen oheistapahtumista 


Listaus päivittyy noin 2 kk ajan ja poimin tähän linkit ainakin em. Facebook-ryhmästä ja Twitteristä tunnuksilla #finnbett ja #ilonabett. Kiva, jos linkität tämän koonnin omaan matkaraporttiisi! Lyhytlinkki on bit.ly/finnbett2020

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, että haluat kommenoida! Suuren roskapostimäärän vuoksi kommentointi on hetkellisesti estetty.

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.