20.1.2019

BETT2019 - suomalaisten matkaraportit

Ruudunkaappaukuva tapahtuman
mobiilisovelluksesta.
Maailman suurin opetusteknologiatapahtuma on Lontoon BETT-messut. Tammikuisin järjestettävään tapahtumaan kuuluu laaja näyttelyalue, satoja esityksiä kahdeksalla lavalla, seminaareja ja paljon oheistapahtumia, kuten kouluvierailuita, kutsuvierasseminaareja ja tapahtumia messualueella (ks. esim. extracurricular festivities). Osallistujia on vuosittain noin 35 000 edustaen yli 130 maata. Alan yrityksiä on esillä yli 850, joista 103 on uusia. Seuraavat BETT-messut ovat 22.-25.1.2020.

Suomalaisia osallistunee tapahtumaan vuosittain ainakin 500-700. Ilona IT Oy vie reissuun 150 suomalaista ja tarjoaa mm. perinteisen seminaariinsa yli 300 osallistujalle British Museumissa. Myös moni muu suomalainen ja Suomessa toimiva yritys järjestää BETT-viikolla omia kutsuvierastapahtumia. Näistä pysyt parhaiten ajantasalla suomalaisten oman Facebook-ryhmän kautta - ja tietysti kyseisten yritysten asiakasviestinnän avulla.

Vaikka et itse lähtisikään Lontooseen, tuhannet opetuksen digihörhöt saavat someen aikaiseksi niin hyvän kuhinan, että sitä kannattaa seurata etänä. Voit seurata lähetyksiä mm. BETTin YouTuben kautta. Siellä on perinteisesti jaettu kunkin päivän tunnelmia ja haastatteluita. Ainakin Microsoft lähettää päivittäistä livestriimiä: Wednesday Thursday & Friday LIVE Stream event. Lisäksi BETTin sivulta löytyy mm. artikkeleita ja pääpuhujien haastatteluita videoina.Tärkeimmät some-kanavat
Matkaraporttikilpailu - IlonaIT palkitsee parhaat


IlonaIT Oy on Adobe-ratkaisujen edustajana julkaissut BETT2019-matkaraporttikilpailun. Tee oma raporttisi ilmaisilla ohjelmilla Adobe Spark Video, Page tai Post ja julkaise se Suomalaiset BETT-messuilla Facebook-ryhmässä ennen 15.2.2019. Lisätiedot ja kuvaamiseen liittyvät palkinnot löydät em. Facebook-ryhmästä. Tutustu myös Ilonan Spark-linkkiin ja webinaareihin.

Jokaista kolmea Adobe Sparkin työkalua voi käyttää pc-koneen selaimella. Jos sovellus ei toimi hyvin, kokeile toista selainta (ks. suositukset). Kaikista on iOS-mobiilisovellus, Androidille on toistaiseksi saatavilla vasta Post. Huomaa, että Spark Pagesta käytetään myös nimeä Web Page. Se vastaa Microsoftin Sway-työkalua. Post-sovelluksesta puolestaan käytetään myös nimeä Graphic. Löydät tästä blogista monta julkaisua hakusanalla Spark ja tuoreet vinkit saat em. Ilonan webinaareista ma-pe 28.1.-1.2.Matkakertomukset, sometarinat ja videot messuilta ja sen oheistapahtumista 


Listaus päivittyy noin 2 kk ajan. Seuraan päivitysten osalta em. Facebook-ryhmää ja Twitteriä tunnuksilla #finnbett ja #ilonabett. Kiitos, kun linkität tämän koonnin omaan matkaraporttiisi! Lyhytlinkki on http://bit.ly/finnbett2019.


2 kommenttia:

  1. Erinomainen kokoelma. "Haastattelukoonti digitalisaatiosta" -linkki ei näyttäisi toimivan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos palautteesta Petri! Mainitsemasi linkki on Facebookista, joten toimiakseen täytyy olla kirjautunut sinne ja edellyttää myös kyseiseen ryhmään liittymistä. Tarkennan ohjetta edellä :)

      Poista