22.3.2022

BETT2022 - suomalaisten matkaraportit

Bin Ben ja London Eye aurinkonlaskun väreissä.
Kuva: Georg Langbehn, Pixabay
BETT-opetusteknologiamessut järjestettiin Lontoossa maaliskuussa 2022 ja seuraavan kerran ne ovat 29.-31.3.2023. Poikkeuksena aiempiin vuosiin sisäänpääsy (£25) on maksuton vain ennakkoilmoittautuneille (dl 3.3.2023)

Alta löydät vuosittaisen tapahtuman keskeisiä some-kanavia ja vähitellen koostuvan koonnin suomalaisten julkisesti jaetuista matkaraporteista.

Lontoon BETT-messujen aikaan kannattaa olla vähintäänkin somessa kuulolla ja tänä vuonna osallistun itsekin vain etänä. Osallistujia odotetaan pandemian ja mahdollisesti Ukrainankin tilanteen vuoksi normaalia vähemmän, mutta silti paikalle saapuu yli 20 000 kävijää 50 maasta. Puhujia on yli 300 ja palveluiden tarjoajia yli 400.

BETT-messuihin kuuluu laaja näyttelyalue, monenlaisia esityksiä ja palkittavien sovellusten esittelyitä. Monilla isoilla ständeillä pyörii tauotta koulutuksia messuvieraille. Tapahtumaan kuuluu myös paljon oheistapahtumia, kuten kouluvierailuita ja kutsuvierasseminaareja. Myös moni suomalainen ja Suomessa toimiva yritys järjestää BETT-viikolla omia tapahtumia Lontoossa. Näistä pysyt parhaiten ajan tasalla liittymällä Suomalaiset BETT-messuilla Facebook-ryhmään - ja tietysti kyseisten yritysten asiakasviestinnän avulla. 

Tapahtuman YouTubessa (ks. BETT 2020-soittolista) on perinteisesti jaettu kunkin päivän tunnelmia ja haastatteluita. Osa ständeistä lähettänee aiempien vuosien tapaan päivittäistä livestriimiä messualueeltaan, mutta en tiedä, että näitä löytyisi mistään kootusti. Lisäksi BETTin verkkosivulta löytyy runsaasti taustamateriaalia kuten artikkeleita. BETT tukee myös The Edtech Podcast-sarjaa.


Some, Bett app ja edellisvuosien matkaraportit
Matkakertomukset, sometarinat ja videot messuilta ja sen oheistapahtumista 

Listaus päivittyy noin 2 kk ajan. Poimin tähän linkit em. Facebook-ryhmästä ja Twitteristä tunnuksilla #finnbett ja etsin lisää hakukoneiden avulla. Kiitos, jos linkität tämän koonnin omaan matkaraporttiisi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, että haluat kommentoida! Roskapostimäärän vuoksi olen ottanut käyttöön kommenttien hyväksynnän.