8.1.2018

BETT2018 - suomalaisten matkaraportit

Ruudunkaappauskuva BETT-messujen sivulta 

Katso myös vuoden 2022 matkaraporttien koonti.

Maailman suurin oppimisteknologiatapahtuma on Lontoon BETT-messut. Tammikuisin järjestettävään tapahtumaan kuuluu laaja näyttelyalue, kymmeniä rinnakkaisia esityksiä, seminaareja ja muita oheistapahtumia, kuten kouluvierailuita. Osallistujia on vuosittain noin 35 000 yli 120 maasta ja alan yrityksiä on tänä vuonna esillä 963. Suomalaisilla on messuilla oma Education Finland -osasto (C 274).

Suomalaisia osallistuu vuosittain noin 500-800. Ilona IT Oy on suurin ryhmämatkan järjestäjä ja se kutsuu jo perinteiseen tapaan suomalaisia omaan seminaariinsa British Museumiin. Myös moni muu suomalainen ja Suomessa toimiva yritys järjestää BETT-viikolla omia tapahtumia. Näistä pysyt parhaiten ajantasalla suomalaisten oman Facebook-ryhmän kautta - ja tietysti kyseisten yritysten asiakasviestinnän avulla.

Vaikka et tänä vuonna lähtisikään Lontooseen, kymmenet tuhannet opetuksen digihörhöt saavat someen aikaiseksi niin hyvän kuhinan, että sitä kannattaa keskittyä seuraamaan kotoakin käsin. Heti messujen käynnistyttyä, alkoivat lähetykset mm. YouTube Livessä. Jälkikäteen BETTin sivulta löytyy mm. artikkeleita ja pääpuhujien haastatteluita videoina. Ensi vuonna BETT-messut ovat 23.-26.1.2019.

Kiitos kun linkität tämän bloggauksen myös omaan matkaraporttiisi!


BETT sosiaalisessa mediassa 



Suomalaisten matkakertomukset, sometarinat ja videot BETT-messuilta ja sen oheistapahtumista

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, että haluat kommentoida! Roskapostimäärän vuoksi olen ottanut käyttöön kommenttien hyväksynnän.