2.5.2023

Suosittuja ITK2023-tviittejä

Kuvakollaasi ITK:n valokuvista: Digiverkot lavalla, Elias-robotti, hattu-selfie, sinivuokkoja, talvipuutarha ja iltaohjelma
Kuvakollaasista löytyy perinteinen hattu-selfie, sillä
puhujille annetaan perinteisesti hattu -
 tai joinain vuosina huivi.

Tässä bloggauksessa nostan esiin ITK-konferenssin suosituimpia tviittejä. Kopioin tviitit alle sen sijaan, että ne upottaisin. Sen verran epävarmuutta yhtiön omistaja Elon Musk on palveluun tuonut. 

Twitterin käyttö on ymmärrettävästi vähentynyt, mutta itse sitä edelleen käytön. Ei sille oikein korvaavaakaan palvelua ole ja tavalliselle käyttäjälle se toimii edelleen erinomaisesti, vaikka tulevaisuus onkin epävarma.

Olen monesti tutkinut eri tapahtumien tviittejä ja niiden perusteella nostanut esiin suosittuja teemoja. Edellisen ITK:n aikaan tein sen vähän perusteellisemmin otsikolla Mitä kuuluu Twitter? Case #ITK2022

Nyt kokosin tviitit nopeasti vain poimimalla alle Twitterin haun kautta tapahtuman suosituimpia tviittejä. Uudelleentviittaukset ovat tykkäyksiä arvokkaampia. Tviitit eivät ole missään erityisessä järjestyksessä. Teemoista vahvimmin esiin nousee tekoäly, mikä tuskin on kenellekään yllätys, kun ChatGPT:n julkaisusta on kulunut vasta puoli vuotta.

Suosittuja tviittejä tunnuksella #ITK2023


Katso ITK-konferenssiin liittyen myös

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, että haluat kommentoida! Roskapostimäärän vuoksi olen ottanut käyttöön kommenttien hyväksynnän.