1.4.2020

Minä ja mun blogi

Lue myös päivittyvä bloggaukseni Vinkkejä etäopetukseen!

- - - - -

Olin eilen kahdessa eri verkkotapahtumassa kertomassa blogistani arviointityökalujen ja etäopettajan aarteiden näkökulmasta. Blogi on esillä myös Jari Larun Verkkolivessä, minne sain kutsun vieraaksi. Tervetuloa siis kuulolle ensi sunnuntaina 5.4.2020 klo 16.

Nostan säännöllisesti Twitterissä esille kuukauden luetuimman bloggauksen. Maaliskuussa se oli korona-ajan bloggausteni alkuun nostamani koonti etäopetuksen vinkeistä. Vaikka korona alkoi vaikuttamaan koulunkäyntiin vasta kuun puolivälissä, ehdin jo tehdä oman ennätykseni: yhdeksän bloggausta kuukauden aikana. Myös te lukijat teitte ennätyksen: 27 800 blogin näyttökertaa kuukaudessa. Nöyrä kiitos! Teidän palaute, se että voin olla avuksi ja iloksi, kannustaa jatkamaan.

Syvää sykettä arviointiin 31.3.2020


Verkon aarteet etäopettajille 31.3.2020


Tervetuloa verkkoliveen ensi sunnuntaina 5.4.2020

Verkkolive sunnuntaina 16:00: viikonlopun vieras on digipedagogiikan asiantuntija ja freelancer-kouluttaja Matleena Laakso Tampereelta. Matleena Laakso on SE henkilö, jonka blogi ja muut somekanavat pursuavat erilaisten sovellusten käyttövinkkejä ja ideoita. Jotain kertoo se, että hänen blogissaan on yli 500.000 kävijää sitten vuoden 2012. Hän on jo vuosia kiertänyt eri oppilaitoksissa kouluttamassa ja levittämässä digitaalisuuden ilosanomaa. Sunnuntaina keskustelemme tottakai koronasta ja digitalisista sovelluksista. Katsotaanpas onkos hänellä jokin vinkkivitonen takataskussaan odottamassa :) Tervetuloa mukaan lähetykseen sunnuntaina!
Jari Larun tekemä verkkoliven mainos.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, että haluat kommentoida! Roskapostimäärän vuoksi olen ottanut käyttöön kommenttien hyväksynnän.