19.1.2016

Tvt yksilöllisten ja joustavien oppimispolkujen tukena

Tänään oli ETUA-hankkeen Missä voi oppia – nykyiset ja tulevaisuuden oppimisympäristöt (2 op) -koulutuksen verkkokoulutuspäivä. Alla ovat omat diani ja niiden keskeisiä linkkejä, keillä intoa vielä pitkän koulutuspäivän jälkeenkin niihin riittää. Osa palveluista opittiin, osa vain pikaisesti mainittiin. Alla on myös AnswerGardenilla yhdessä tehty sanapilvi sekä Padletillä tehty koonti osallistujien välitehtävistä.

Välitehtävissä ammatillisen koulutuksen (tekniikka, liikenne, marata) opetus- ja ohjausalalla toimivat opettajat vastasivat kysymykseen: Millaisia innostavia ja uudenlaisia oppimisympäristöjä nyt ja tulevaisuudessa sinulla on mahdollista käyttää opetus- ja ohjaustyössä? Koulutuspäivän aikana osallistujien oppimisympäristöihin ja niitä koskeviin haaveisiin ja konkreettisiin suunnitelmiin tutustuttiin mm. valokuvien ja videoiden avulla.

Vaikka kokonainen päivä verkossa on aika raskas työskentelytapa, varsin sopiva päivä meille sattui. Aamun -23 pakkasessa muutama ilahtui, kun saikin jäädä kotikoneelle opiskelemaan. Pidimme myös taukoja ja välillä otimme Selkäliitto ry:n Jumppakissan meitä liikuttamaan, Helmi-maaliskuussa vedän verkossa neljä tvt-työpajaa, mihin hankkeen kohderyhmään kuuluvat voivat ilmoittautua, samoin kuin muihinkin koulutuksiin. Pajat löytävät tältä hankesivuilta UUTTA!-alaotsikon alta. (Linkki korjattu 21.1,)Tvt yksilöllisten ja joustavien oppimispolkujen tukena from Matleena Laakso


Tässä vielä muutama linkki ylläolevasta diaesityksestä, sillä SlideShare valitettavasti  kadottaa osan hyperlinkeistä:

Kuvan sanapilvi on tehty erittäin helpolla AnswerGarden-sovelluksella, mikä toimii ilman kirjautumista.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, että haluat kommentoida! Roskapostimäärän vuoksi olen ottanut käyttöön kommenttien hyväksynnän.