9.4.2013

eVarikko - veturina ja tukena arjessa Tampereen seudulla

eVarikko on Tampereen kaupungin yksikkö, missä yhdistyy pedagoginen ja opetusalan tekninen asiantuntijuus. eVarikko-sana juontaa juurensa muutaman vuoden takaa, kun toimistomme sijaitsi liikennelaitoksen varikon yläkerrassa. Jokainen bussikuski osasi tuolloin opastaa eksyneet perille. Nyt me opastamme kaupungin ja osin seutukunnan ja maakunnankin opetusalan henkilöstöä tvt:n viidakossa. Hanketoiminnan kautta myös kansallinen ulottuvuus on mukana.

eVarikolla on muutamia vakituisia työntekijöitä, mutta pääosa meistä työskentelee erilaisissa projekteissa. Yhteinen nimittäjä ja samalla vahvuutemme on tvt:n opetuskäyttö. Näkökulmat, kohderyhmät, käytettävät välineet ja painopisteet vaihtelevat paljon, mutta yhteistä on paljon enemmän kuin erilaista ja se on meille kaikille valtava etu - niin oman oppimisen kuin muiden tavoitteidemme saavuttamisen näkökulmasta.

Vuoden kohokohta ITK-konferenssi järjestetään perinteisesti huhtikuussa Aulangolla. Pidän siellä torstaina 11.4. klo 13.15 (sali 36) alla olevan esityksen verkko-opetuksen koordinaattori Harri Jurvelan sekä Laitteet ja ohjelmistot opetuskäytössä -hankkeen koordinaattori Raisa Valtaojan kanssa. Esityksen verkkosivu on www.itk.fi/2013/ohjelma/foorumi/219 ja Twitter-tunnus on #itkfoorumi219. Tervetuloa seuraamaan esitystä ja tekemään tiukkoja kysymyksiä!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, että haluat kommentoida! Roskapostimäärän vuoksi olen ottanut käyttöön kommenttien hyväksynnän.