Tervetuloa

Värikäs akverellitausta, jossa tekstinä Tervetuloa!
Alle on koottu järjestävien tahojen mukaan tulevia koulutuksiani sekä tapahtumia, joissa olen mukana yhtenä puhujana. Osa on kaikille avoimia, osaan olet tervetullut, jos kuulut järjestäjän määrittelemään kohderyhmään. Pääosa koulutuksista toteutetaan verkossa. Jos koulutus on maksullinen, se on mainittu erikseen. (Tästä näet sovelluslinkkejä mm. AR-teemasta.)

Tampereen korkeakouluyhteisö (TAMK & yliopisto)


Lapin yliopisto

 • Vastuullisesti ja turvallisesti verkossa 2 op (11.4. alkaen). OPH-rahoitteinen täydennyskoulutus varhaiskasvatuksen, perusopetuksen ja lukioiden henkilöstölle. Koulutus toteutetaan verkossa ja siihen kuuluu kolme tallennettavaa webinaaria sekä opitun soveltamiseen liittyviä oppimistehtäviä.

ITK-konferenssi 


Kiipulasäätiö & Live-säätiö

 • UFO-hankkeen loppuseminaari to 4.5., Kiipulan ammattiopiston Janakkalan toimipiste, aamupäivä seurattavissa myös Teamsin kautta (viim. ilm. 24.4.).
 • Kaikille avoin ja maksuton UFO- eli Uudet fyysisvirtuaaliset oppimisympäristöt -ESR-hankkeen seminaaripäivä.

Oulun yliopisto

 • Lähellä tai langoilla - Digi opetuksen apuna 6 op (ilm. päättynyt). Järjestetään myös syksyllä 2023. OPH-rahoitteinen täydennyskoulutus, kohderyhmänä luokanopettajat, aineenopettajat, erityisopettajat ja rehtorit. Toteutus yhdessä Oulun yliopiston asiantuntijoiden kanssa.

  Osake - Tampereen kaupunkiseudun opetusalan osaamisen kehittämispalvelu 

  Tampereen korkeakouluyhteisö, syksy 2023 alkaen


  Tallenteita 
  löydät Webinaaritallenteiden YouTube-soittolistalta (diat+linkit yleensä videon kuvauksessa).

  Ei kommentteja:

  Lähetä kommentti

  Kiitos, että haluat kommentoida! Roskapostivyöryn vuoksi kommentit hyväksytään ennen julkaisua.