Tervetuloa

Värikäs akverellitausta, jossa tekstinä Tervetuloa!
Alle on koottu tulevia verkkokoulutuksiani ja tapahtumia, joissa olen yhtenä puhujana tai kouluttajana mukana. Osa on kaikille avoimia, osaan olet tervetullut, jos kuulut järjestäjän määrittelemään kohderyhmään. Jos koulutus on maksullinen, se on mainittu erikseen. (Tästä näet sovelluslinkkejä mm. AR-teemasta.)

Tampereen korkeakouluyhteisö (TAMK & yliopisto)


Omnia / Espoon työväenopisto

 • Eväät erinomaiseen etäopetukseen (EVERET) OPH-rahoitteinen hanke. Jälki-ilmoittautumalla saat tallenteet vuoden 2022 ajan. Koko tarjonta löytyy em. hankesivulta, alla minun webinaarit.
  • 23.9. Moodle H5P - uudet tehtävätyypit
  • 14.10. Avoimen jakamisen idea ja sähköiset kyselyt
  • 4.11. Mitä uutta digiopetuksessa? EVERET-hankkeen yhteenvetoa & kyselytunti


Oulun yliopisto

 • Lähellä tai langoilla - Digi opetuksen apuna 6 op: seuraavan kerran keväällä ja syksyllä 2023. OPH-rahoitteinen täydennyskoulutus, kohderyhmänä luokanopettajat, aineenopettajat, erityisopettajat ja rehtorit. Toteutus yhdessä Oulun yliopiston asiantuntijoiden kanssa.


Kiipulan ammattiopisto

 • Pedagoginen turvallisuus ja erityinen tuki 2 op. OPH-rahoitteisen Erityisen tuen areena -hankkeen koulutus, jonka kohderyhmänä ammatillisen koulutuksen ja lukioiden opetushenkilöstö sekä perusopetuksen, työpajojen ja ohjaamojen henkilöstö. Olen kouluttajaporukassa TAMKin edustajana.


Osake - Tampereen kaupunkiseudun opetusalan osaamisen kehittämispalvelu 


Julkiset tallenteeni löydät aiempien koulutusten sivulta

  Ei kommentteja:

  Lähetä kommentti

  Kiitos, että haluat kommentoida! Roskapostivyöryn vuoksi kommentit hyväksytään ennen julkaisua.