Tervetuloa

Värikäs akverellitausta, jossa tekstinä Tervetuloa!
Alle on koottu sekä tulevia koulutuksiani että tapahtumia, joissa olen yhtenä puhujana tai kouluttajana mukana. Nämä ovat joko kaikille avoimia tai olet tervetullut, jos kuulut järjestäjän määrittelemään kohderyhmään. Alimpana listalla on muutamia tallenteita koulutuksistani. (Tästä näet koulutuksissa tarvittavia sovelluksia.)


Helsingin yliopisto, Koulutus- ja kehittämispalvelut HY+

TAMK

  • Turvallisuudesta osallisuutta ja hyvinvointia eli TurOs-hankkeeseen kuuluu useita koulutuksia (Lue lisää ja ilmoittaudu!). OPH-rahoitteisina ne on suunnattu perusopetuksen, toisen asteen ja vapaan sivistystyön henkilöstölle. Olen toisena kouluttajana Lasten ja nuorten valmiudet toimia turvallisesti somessa 3 op -koulutuksessa, joka uusitaan syksyllä. 
  • Pedagogin digitystä 3 op (OPH-rahoitus)
  • OPPIJA ikä kaikki -hankkeen (ESR) koulutukset on suunnattu ensisijassa hanketoimijoiden henkilöstölle (Kiipula, TAKK, TTS, VAAO, Valo-valmennus), mutta avoimiin verkkokoulutuksiin mahtuu usein muutama muukin. 

Osake - Tampereen kaupunkiseudun opetusalan osaamisen kehittämispalvelu 

  • Lukioiden ainetiimitoiminta jatkuu pääosin verkkotapaamisina (toimin koordinaattorina) 
  • Pedagoginen piristysruiske 15. päättyi maaliskuussa, mutta kerro kiinnostuksesta, niin informoin seuraavasta toteutuksesta. Ks. bloggauksia aiemmista toteutuksista.
  • Lisätietoja Osakkeen oppilaitosten henkilöstön tapahtumista: Eeventti


Tallenteita julkisista webinaareista ja seminaariesityksistäni

    Ei kommentteja:

    Lähetä kommentti