Tervetuloa

Värikäs akverellitausta, jossa tekstinä Tervetuloa!
Alle on koottu järjestäjien mukaan sekä tulevia verkkokoulutuksiani että tapahtumia, joissa olen yhtenä puhujana tai kouluttajana mukana. Osa on kaikille avoimia, osaan olet tervetullut, jos kuulut järjestäjän määrittelemään kohderyhmään. (Tästä näet sovelluslinkkejä mm. AR-teemasta.)

Tampereen korkeakouluyhteisö (TAMK & yliopisto)

 • Pedagogin digitystä 3 op ensisijassa lukioiden opetus- ja ohjaushenkilöstölle. Kerro kiinnostuksestasi, niin saat viestin, kun ilmoittautuminen syksylle 2022  ja keväälle 2023  avautuu.  Järjestäjänä OPH-rahoitteinen DigiPuffetti - DigiPedagogiikan noutopöytä -hanke. (Hankesivu avautuu alkusyksystä.) 
 • Avointen oppimateriaalien hyödyntäminen ja jakaminen 3 op perus- ja II asteen sekä vapaa sivistystyön opetus- ja ohjaushenkilöstölle. Kerro kiinnostuksestasi, niin saat viestin, kun ilmoittautuminen syksylle 2022 (Dikata-hanke) avautuu. Uusinnat kevät ja syksy 2023 (DigiPuffetti-hanke). Ks. ensimmäisen toteutuksen kutsuvideo (46 sek).
 • Etäopetus ja erityinen tuki 3 op (syksy 2022 ja uusinta 2023), lisätietoja tästä OPH-rahoitteisesta Areenalla erityinen tuki -hankkeen koulutuksesta alkusyksystä.
 • TUNI-henkilöstön verkkotyöpajat, syksylle suunnitteilla H5P-työpaja (ks. materiaalit). 


Omnia / Espoon työväenopisto

 • Eväät erinomaiseen etäopetukseen (EVERET) OPH-rahoitteinen hanke. Jälki-ilmoittautumalla saat tallenteet. Tässä minun tulevat webinaarit. Koko tarjonta löytyy em. hankesivulta.
 • 23.9. klo 13 Moodle H5P - uusimmat tehtävätyypit
 • 14.10. klo 13 Avoimen jakamisen idea ja sähköiset kyselyt
 • 4.11. klo 13 Mitä uutta & kyselytunti

Oulun yliopisto

 • Lähellä tai langoilla - Digi opetuksen apuna 6 op, seuraava toteutus 3.10. alkaen. OPH-rahoitteinen täydennyskoulutus, kohderyhmänä luokanopettajat, aineenopettajat, erityisopettajat ja rehtorit. Toteutus yhdessä Oulun yliopiston asiantuntijoiden kanssa.

Kiipulan ammattiopisto

 • Pedagoginen turvallisuus ja erityinen tuki 2 op. Seuraava toteutus syksyllä 2022. OPH-rahoitteisen Erityisen tuen areena -hankkeen koulutus, jonka kohderyhmänä ammatillisen koulutuksen ja lukioiden opetushenkilöstö sekä perusopetuksen, työpajojen ja ohjaamojen henkilöstö. Olen kouluttajaporukassa TAMKin edustajana.


Osake - Tampereen kaupunkiseudun opetusalan osaamisen kehittämispalvelu 


Julkiset tallenteet löydät aiempien koulutusten sivulta

  Ei kommentteja:

  Lähetä kommentti

  Kiitos, että haluaisit kommentoida! Suuren roskapostimäärän vuoksi kommentointimahdollisuus on kesätauolla.

  Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.