Tervetuloa

Värikäs akverellitausta, jossa tekstinä Tervetuloa!
Alle on koottu sekä tulevia koulutuksiani että tapahtumia, joissa olen yhtenä puhujana tai kouluttajana mukana. Nämä ovat joko kaikille avoimia tai olet tervetullut, jos kuulut järjestäjän määrittelemään kohderyhmään. Alimpana listalla on muutamia tallenteita koulutuksistani. (Tästä näet koulutuksissa tarvittavia sovelluksia.)


TAMK

  • Turvallisuudesta osallisuutta ja hyvinvointia eli TurOs-hankkeeseen kuuluu useita koulutuksia (Lue lisää ja ilmoittaudu!). OPH-rahoitteisina ne on suunnattu perusopetuksen, toisen asteen ja vapaan sivistystyön henkilöstölle. Olen toisena kouluttajana 5.2. alkavassa toteutuksessa: Lasten ja nuorten valmiudet toimia turvallisesti somessa 3 op (Vielä ehdit mukaan!)
  • Pedagogin digitystä 3 op (OPH-rahoitus)
  • Digitaalisuus työtavaksi: neljän iltawebinaarin koulutus 17.3.-14.4. yhdessä Mikko Turusen kanssa (avoin kaikille kiinnostuneille, 230 €)
  • OPPIJA ikä kaikki -hankkeen (ESR) koulutukset on suunnattu ensisijassa hankkeessa mukana olevien organisaatioiden (Kiipula, TAKK, TTS, VAAO, Valo-valmennus) henkilöstölle, mutta avoimiin verkkokoulutuksiin mahtuu muutama muukin teemasta kiinnostunut. 
  • Digiportaat: keväällä 2021 toteutus Forssan ammatti-instituutissa


Helsingin yliopisto, HY+

Osaavat opistot

Osake - Tampereen kaupunkiseudun opetusalan osaamisen kehittämispalvelu 


Snellman-kesäyliopisto

 
Tallenteita julkisista webinaareista ja seminaariesityksistäni

    Ei kommentteja:

    Lähetä kommentti