20.12.2012

Onnellista joulua ja kiitos!

Hyvää joulua kaikille blogini lukijoille ja kiitos yhteistyöstä töissä ja vapaalla! Kiitos erityisesti teille lukuisille somesukulaisille, kuten sosiaalisessa mediassa vuorovaikuttavia ja jakavia ystäviä ja tuttavia kutsutaan. Teitä on lukuisia, osan tunnen kun kadulla vastaan kävelette, osaa teistä en koskaan ole kasvotusten nähnyt, vielä.

MikroBitissä 12/2012 Päivi Kivioja kirjoitti verkostoitumisesta, että Suomessa vielä kovin vähän kehitetään verkostoja tuomalla muita esiin ja kehumalla heitä. Samanaikaisesti moni opettaja kaipaa nykyistä enemmän palautetta työstään. Tähän suosittelen ratkaisuksi jakamista ja vuorovaikusta sosiaalisessa mediassa. Jakamalla omastaan saa niin paljon takaisin. Kun julkaisee vaikka oppimateriaalejaan avoimessa verkossa muidenkin käyttöön, voi niistä saada palautetta ja usein myös se tulee julkisesti. Alla joulukuulta muutama Twitterissä julkaistu mieltäni lämmittänyt kiitos työstäni yhdessä teidän kanssa.
  • PauliinaMakela: http://t.co/VRxw0zwP #FF liveraportoijat @tuija @ConnectIrmeli @anttihirvonen @marikoo @MatleenaLaakso @oniitamo
  • KariRajala: Laadukasta materiaalia jälleen #paokhanke Some arjen työvälineeksi http://t.co/L9mJIKBf @MatleenaLaakso
  • IloTimo: “@Rikkokiri: Ollaan parhaita ;) Aktiivitwiittaajia kaikki! @KariRajala @HeidiTuuliaEk @MatleenaLaakso @MikkoJoo @Ilotimo" hyvää yötä!
  • KariRajala: @Matleena Laakso Olet tehnyt hienoa työtä pirkanmaalaisten koulujen ja opettajien hyväksi! Unohtamatta hienoa oivallustasi FB:n BETT-sivusta.

Entä ketä itse viimeaikoina olen julkisesti kiitellyt?
  • Sometua sen 5-vuotisjuhlien aikaan. Ilman teidän osaamisen jakamista olisi tieni ollut paljon kuoppaisempi.
  • Tarmo Toikkasta materiaalien jakamisessta CC-lisenssillä sekä erinomaisesta webinaarista PAOK-hankkeelle.
  • Abiturientti Pilvi Rajalaa sekä kolleegaani Mikko Lammia loistavista esityksistä Virtuaaliopetuksen päivillä.
  • Nyt tässä Aki Puustista, jonka diasarjasta opin, että QR-koodin takaa voi löytyä myös äänitiedosto. Siitä syntyi idea muutamaan joulutervehdykseen ja hiljattain kehittelemäni mobiili rastirata kehittyi jälleen askeleen monipuolisemmaksi.
  • Ihanaa upeaa eVarikkomme tiimiä!
Niin ihania kuin kiitokset ovatkin, tarvitaan myös niitä, joilta saa kehittävää palautetta ja jotka tarjoavat peiliä omalle toiminnalle. Kiitos siitä erityisesti PAOK:n tiimille ja työnohjaajallemme Riitta Ruohoselle sekä erinomaisesta kehityskeskustelusta eVarikolta jo toisaalle siirtyneelle Minna Haasiolle!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, että haluat kommentoida! Roskapostimäärän vuoksi olen ottanut käyttöön kommenttien hyväksynnän.