9.4.2018

Kohti ITK-konferenssia

Hämeen kesäyliopiston järjestämän ITK:n juliste
ITK-konferenssia juhlitaan 11.-13.4.2018 Hämeenlinnan Aulangolla ja teemana tänä vuonna on Digiajan löytöretkeilijät. Interaktiinen Tekniikka Koulutuksessa on opetusteknologia-alan tapahtuma oppilaitoksille ja muille koulutusalan toimijoille.

ITK kokoaa yhteen noin 2000 osallistujaa. Tarjolla on mm. työpajoja, näyttelyalueita, konferenssiesityksiä ja verkostoitumista. Talven aikana saatiin jo maistiaisia webinaareista.

Olen tänä vuonna mukana kolmessa alla mainitussa ITK-ohjelmanumerossa: workshopissa, foorumiesityksessä ja paneelissa. Materiaaleja ja  kuvia päivitin alle jälkikäteen. Tervetuloa mukaan - nähdään Aulangolla!

Konferenssin jälkeen kokosin ITK-tviittejä Digiosalliseksi-hankeblogiimme otsikolla ITK-tviittejä Digiosalliseksi-hankkeesta.



Opettajan työn ja osaamisen muutos digitalisoituvassa maailmassa 


Keskiviikkona klo 10.00-16.30 olen Digiosalliseksi-hankkeen kautta mukana järjestämässä Ammatillisten opettajakorkeakoulujen workshopia teemalla Opettajan työn ja osaamisen muutos digitalisoituvassa maailmassa. Workshop toteutetaan osana OPEKE Ammatillisen opettajankoulutuksen uudistaminen –hankkeen kehittämistyötä. Workhop on maksuton ja sinne mahtunee vielä muutama viime hetken ilmoittautujakin



Rohkein askelin kohti uutta luovaa opettajuutta! 


Kuva: Minna Seppälä
ITK-perinteen mukaisesti puhujat saavat huivin tai hatun.
Kuva: Pauliina Kupila
Torstaina klo 12.30 olen mukana Sanna Vahtivuori-Hännisen vetämässä paneelissa Areenalla. Mukana ovat myös Jorma Uotinen, Juha Itkonen, Mari Kyllönen, Jari Välkkynen, ja Sanna Ruhalahti. 



"Suomalaiset opettajat ovat tulevaisuuteen tähtääviä ja laaja-alaisia ja uutta luovia osaajia. Miten innostumme, opimme rohkeasti kokeilemaan ja ottamaan käyttöön uusia opetuksen innovaatioita? Millaisia uranaikaisen osaamisen kehittämisen malleja ja käytäntöjä tulevaisuudessa tarvitaan? Miten voimme jatkuvasti kehittää omaa ammatillista osaamistamme verkostoissa ja hyödyntää monipuolisesti erilaisia oppimisympäristöjä? Tule mukaan kuulemaan raikkaita ideoita ja näkökulmia ja keskustelemaan yhdessä opettajien, opettajankouluttajien, kulttuurin ja taiteen edustajien kanssa!"


Miten tukea erityistä tukea tarvitsevien nuorten digiosaamista?


Kuva: Taru Koivisto
Torstaina klo 16.15 pidän Minna Seppälän kanssa foorumiesityksen salissa 35. Tuolloin kerromme Pirkanmaan ammatillisen koulutuksen Digiosalliseksi-hankkeen kyselyn tuloksista ja kokeiluista otsikolla Miten tukea erityistä tukea tarvitsevien nuorten digiosaamista?



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, että haluat kommentoida! Roskapostimäärän vuoksi olen ottanut käyttöön kommenttien hyväksynnän.