14.1.2020

Adobe Spark - luo oppimateriaaleja tai laita oppijat töihin

Bloggauksen linkkejä ja termejä päivitetty viimeksi 7.12.2022.
Tutustu syyskuussa 2021 julkaisemiini päivittyviin Adobe Express -ohjeisiin!
HUOM: Adobe Sparkin nimi on vuodesta 2022 Adobe Express. 
-  -  -

Pidin tänään IlonaIT:lle Adobe Spark -webinaarin. Sen tallenne ja päivittyvät Spark-diat löytyvät alta.

Sparkiin kuuluu kolme erinomaista ja helppokäyttöistä maksutonta sovellusta. Video ja Page ovat olleet suosikkejani pitkään. Videolla tein mm. keväällä 2015 sisältöä someaakkosiin. Page toimii hyvin lyhyehköissä digijulkaisuissa kuten matkaraporteissa, katso vaikka helmikuinen Spark-bloggaukseni. Page on nykyisin käännetty verkkosivuksi, mutta itse kutsuisin sitä ennemminkin digi- tai verkkojulkaisuksi.

Vasta tätä webinaaria valmistellessani innostuin myös Post-sovelluksesta, sillä se tarjoaa hienoja pohjia mm. infograafien tekemiseen. Teinkin sellaisen työvuodestani 2019 edelliseen bloggaukseeni ja myöhemmin myös työvuodestani 2020. Aiemmin olen käyttänyt infograafeihin Canvaa, mutta Post on sikäli selkeämpi, kun se ei jatkuvasti tarjoa myös maksullisia sisältöjä.

Teksti: ÄLÄ TEE OPPIJOIHIN VAIKUTUSTA TEKNOLOGIALLA. ANNA HEIDÄN HÄMMÄSTYÄ SIITÄ, MITÄ HE ITSE PYSTYVÄT SEN AVULLA LUOMAAN.
Kuva on tehty Adobe Spark Post -sovelluksella


Esimerkkejä


IlonaIT:n tallenteet ja ohjeet


Päivittyvät ohjediat

Adobe Spark

Maksuttomalla Adobe Sparkilla luot helposti lyhyitä videoita, verkkosivuja tai julkaisuja sekä erilaisia grafiikoita, somepostauksia ja esitteitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, että haluat kommentoida! Roskapostimäärän vuoksi olen ottanut käyttöön kommenttien hyväksynnän.