Sivut

19.10.2023

Miten tutut sovellukset ovat muuttuneet?

Digitaalinen taidekuva istuvasta hennkilöstä, joka katsoo mobiililaitettaan. Ympärillä paljon sovelluskuvakkeita.
Kuva: Matleena Laakso/Canva.
Luotu tekoälyn avulla.
Pidin juuri ITK-webinaarissa katsauksen siihen, miten monet opetuksessa käytetyt sovellukset ovat muuttuneet. Nostin esiin uusia ominaisuusia sähköisistä kyselyistä, muistitauluista, ClassroomScreenistä ja generatiivista tekoälyä sisältävistä työkaluista kuten H5P, ThingLink ja Adobe Firefly/Express. Muutamasta olen kirjoittanut oman blogipostauksen aiemmin syksyllä ja vielä useammasta olen päivittänyt ohjeet (ks. ohjeiden blogisivu).

Alta löydät esityksen diat ja demo-Padlet on edelleen kokeiltavissa. Tallenne (35 min) ja materiaalit löytyvät alta ja ITK-konferenssin sivulta. Webinaaritarjontaa on vielä runsaasti ennen kevään konferenssia Hämeenlinnassa Aulangolla. Lisää opetusalan webinaareja löydät tästä yli 10 vuotta ylläpitämästäni listauksesta.

Tunnetko jo ITK:n, joka on minun työvuoden ykköstapahtuma? Se on Suomen suurin digitaalisen koulutuksen tapahtuma. ITK2024 järjestetään 17.-19.4.2024. Teemana on Ei tekoja ilman älyä. Kannattaa osallistua ja tulla myös jakamaan omaa osaamista!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, että haluat kommentoida! Roskapostimäärän vuoksi olen ottanut käyttöön kommenttien hyväksynnän.