28.11.2017

Scholae Futurumin päätöswebinaari 7.12.

Turun yliopiston lukio-opettajille suunnattu Scholae Futurum -hanke, missä olen noin vuoden sivutoimisesti työskennellyt, päättyy vuodenvaihteesa. Ennen sitä tarjoamme kaikille kiinnostuneille avoimen webinaarin otsikolla Hyvät ideat jakoon!

Satavuotiaassa Suomessa torstaina 7.12. klo 15.15 pidettävässä webinaarissa esitellään hyviä digisovelluksia opettajan työkalupakkiin sekä annetaan vinkkejä, miten pysyä ajantasalla digin muuttaessa opettajan työtä. Webinaarissa kuulet myös, miten jakaminen on ollut tämän täydennyskoulutushankkeen keskeinen teema: Monet oppimistehtävät on jaettu avoimeen hankeblogiin ja uusia tulee vielä loppuvuoden ajan. Myös kaikki koulutusten materiaalit on jaettu avoimella lisenssillä.

Sekä osallistuminen että tallenteen katsominen edellyttävät ilmoittautumista, jotta saamme osallistujatiedot koottua rahoittajana toimivalle Opetushallitukselle.
Ilmoittautumislinkki ja tarkemmat tiedot 

Koulutuksen lähipäivät pidettiin Turussa ja Oulussa, mutta suuri osa koulutuksista järjestettiin täysin verkossa. Monet osallistuja merkitsivät asuinpaikkansa karttaa, joka on upotettu alle. Se on tehty sovelluksella www.zeemaps.com.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, että haluat kommentoida! Roskapostimäärän vuoksi olen ottanut käyttöön kommenttien hyväksynnän.